Ibiza het toevluchtsoord voor kunstenaars

ibiza-kunstHet eiland Ibiza staat bekend om het aantal kunstenaars dat er zich gevestigd heeft. Het eiland is een waar toevluchtsoord voor schrijvers, fotografen, kunstenaars en dichters door onderander de bijzonde lichtval op het eiland. Dit uit zich in het grote aantal galerieën dat zich op het eiland bevind.

 

Het is daarom ook een verzamelplaats voor veel verschillende culturen waar iedereen zijn creatieve ei kwijt kan. Naast al deze kunstenaars staat het eiland ook bekend om zijn fashion. Zo zijn er veel modeontwerpers en is zelfs een naam bedacht voor deze trend. Check Ibizakleding.net voor de Ibiza look, hier voort komt uit de hippie trends. Veel hippies trokken in de jaren zestig naar het eiland en zijn nooit meer terug gegaan. Deze modestijl werd toen Adlib mode genoemd, dit is afkomstig uit het Latijns en betekend ‘met plezier’. De kleding staat bekend om de veelzijdigheid en omdat het enorm comfortabel is.

Deze look bestaat uit felle kleuren en organische stoffen. De kleding is hip en kenmerkt zich daarnaast door de wijze waarop het te combineren is met diverse accessoires waar Ibiza ook bekend om staat. Zo zijn er Ibiza hoeden, dit is de moderne variant van de ouderwetse strohoed. Daarnaast zijn er vele sieraden in een ibiza look te verkrijgen.

Het leuke is dat veel kennis van deze verschillende ambachtslieden vaak generatie op generatie wordt doorgegeven waardoor alle kenmerken aan de volgende generaties worden doorgegeven.

Wil je een vakantie waarbij je veel cultuur en kunst kunt opsnuiven? Vlieg dan eens naar Ibiza.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published.